Risotto Orzo cu creveți cu unt
Rețeta Orzo Risotto cu creveți cu unt ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 590 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de creveți, pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu o tigaie cu Orzo cu unt, Risotto de orz și ierburi cu crustă aurie Bruxelles Sp, și Orzo Risotto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați sparanghelul; gatiti la foc mare pana se inmoaie. Cu o lingură cu fante, transferați sparanghelul pe o farfurie.
Adăugați orzo în apa clocotită; gatiti, amestecand ocazional, pana al dente, 10 minute.
Între timp, tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch. Într-o tigaie medie, topiți untul la foc moderat. Reduceți focul la moderat și gătiți până când untul începe să se rumenească.
Adăugați creveții, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până la roz și ondulat, aproximativ 1 minut pe parte. Cu o lingură cu fante, adăugați creveții în sparanghel. Rezervați tigaia.
Scurgeți orzo-ul, rezervând 1/4 cană din apa de gătit, apoi reveniți în cratiță și amestecați untul brun. Puneți tigaia la foc mare și adăugați bulionul, răzuind orice bucăți rumenite lipite de fundul tigaiei.
Se toarnă bulionul și apa de gătit rezervată în orzo; gatiti la foc moderat, amestecand, pana devine cremos, 2 minute. Se amestecă sparanghelul și creveții și se fierbe până se încălzește.
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul și 1/2 cană de parmezan. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați risotto-ul în boluri și serviți cu mai mult parmezan.