Risotto Nero este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, unt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cavolo Nero cu Cilantro, Cavolo Nero Kale, și Salată De Crăciun Cavolo Nero.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă la fiert cu 1/2 ceapă, 1/2 morcov și 1 frunză de dafin. Pregătiți baie de gheață. Plonjați calamari în apă clocotită și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Calmar
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
2
Scoateți și scufundați în apă cu gheață 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit cald pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline și ceapa și cerneala de calmar la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orez și, amestecând constant, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vin alb, apoi crustacee gătit polonic lichid de polonic până când orezul este acoperit. Întoarceți căldura la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute. Tăiați calamarii în bucăți de 1 inch și aruncați în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar încă al dente. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sani De Fazan Daca)
Crustacee
Calmar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi Proaspete
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper