Risotto Milanese: Risotto în stilul Milano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto Milanese: Risotto în stilul Milano. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 738 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți orez arborio, stoc de pui, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez), Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), și Risotto Milanese.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și translucid, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute. Între timp adăugați șofranul în stoc, amestecând pentru a infuza. Odată ce ceapa este translucidă, adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn până când este prăjită și opacă, 3 până la 4 minute.
Adăugați vinul la orezul prăjit, apoi adăugați o ladă de 4 până la 6 uncii din stocul infuzat cu șofran și gătiți, amestecând, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul o ladă la un moment dat, așteptând până când lichidul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Gatiti pana cand orezul este fraged si cremos si totusi putin al dente, aproximativ 15 minute. Se amestecă untul și brânza până se amestecă bine. Porționați risotto în 4 farfurii de servire încălzite, servind cu brânză suplimentară.