Risotto coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 371 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, prosciutto, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto Cu Brânză La Cuptor, Risotto De Legume Coapte, și Risotto La Cuptor Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci. Înfășurați exteriorul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru orez: aduceți sosul marinara și orezul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Pentru sosul bechamel: topiți untul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând constant pentru a preveni bulgări. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând constant, până când sosul este gros și neted, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sarea și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Amestecați împreună sosul bechamel, amestecul de orez, 1/2 cană de parmezan, prosciutto și mazăre într-un bol mediu. Se amestecă încet în ouă, sare și piper.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită cu formă de arc și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Scoateți folia și presărați blatul cu restul de 1/3 cană parmezan și pesmetul. Se fierbe suficient pentru a topi brânza și a crea o crustă crocantă, aproximativ 2 minute. Se răcește timp de 15 minute. Slăbiți risotto-ul de pe părțile laterale ale tigaiei rulând o spatulă metalică subțire în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust