Risotto Italian de cârnați și ciuperci

Risotto Italian de cârnați și ciuperci
Reteta de cârnați italieni și Risotto de ciuperci este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 1326 calorii, 40g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.96 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 270 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, madeira, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați italieni și Risotto de ciuperci sălbatice, Cârnați italieni, ardei roșu și Risotto de ciuperci, și Risotto de cârnați și ciuperci la cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Zdrobiți cârnații în tigaie, întinzându-l într-un strat uniform. Gatiti cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, cimbru și oregano. Creșteți focul la mediu și gătiți până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați 1/2 cană de Madeira și răzuiți pentru a deglaza tigaia, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți stocul de pui până când este abur sau fierbe într-o cratiță mare și păstrați-l cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Gatiti ceapa si usturoiul in unt: Topiti untul intr-o cratita mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați orezul în ceapă și gătiți câteva minute, până când orezul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Adăugați restul de 1 cană Madeira. Gatiti, amestecand continuu pana cand Madeira a fost absorbita, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
3
Adăugați bulionul fierbinte, câte o lingură pe rând și fierbeți până când este aproape absorbit de orez, după fiecare adăugare. Amestecați încet orezul în timp ce se gătește în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Continuați să gătiți până când orezul este doar fraged și amestecul este cremos, adăugând mai mult stoc prin ladlefuls, amestecând des și permițând absorbția majorității stocului înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
în cârnați și ciuperci. Condimentează după gust cu sare și piper. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se presară cu brânză pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista