Risotto Hands-off cu dovlecei

Risotto Hands-off cu dovlecei
Risotto Hands - off cu dovlecei este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 178 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 55 minute. Un amestec de garnituri: crenguță de oregano, dovlecel, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Încercați Aripi de liliac cu baie mlaștină și mâini scufundate, Halloween Popcorn Mâini, și Risotto De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Bulion cu microunde într-un 2-qt. bol sigur pentru microunde la 6 până la 7 minute sau până la foarte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 4 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând constant, 2 minute. Se amestecă bulionul fierbinte și se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute. Se amestecă dovleceii și morcovii. Acoperiți și gătiți încă 10 până la 12 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă brânza și următoarele 3 ingrediente, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 10 până la 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista