Risotto fără Gluten și Vegan

Risotto fără Gluten și Vegan
Rețeta Risotto fără Gluten și Vegan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție conține 572 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,25 USD pe porție. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, ulei de măsline, drojdie nutrițională și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Fără Gluten sunt eu: Risotto de dovleac Vegan cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o tigaie mare la foc mediu cu ulei și margarină. Saut cca atat ceapa cat si usturoiul pana se inmoaie si translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orez și amestecați constant până când orezul începe să gătească. Se condimentează cu un vârf de sare și piper, adăugând încet 1/2 cană de bulion.Continuați să amestecați în timp ce lichidul se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați vinul și repetați. Continuați să adăugați aproximativ 1/2-1 cană de lichid la un moment dat, amestecând și lăsând lichidul să se reducă de fiecare dată. Când mai aveți doar o ceașcă de bulion, adăugați dovleceii.Continuați să adăugați lichidul rămas și amestecați până când este absorbit și orezul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc și se amestecă drojdia nutritivă, margarina, roșiile uscate la soare și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Lăsați-l să se odihnească câteva minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista