Risotto de șofran și lămâie din ' un fel de mâncare bun

Risotto de șofran și lămâie din ' un fel de mâncare bun
Risotto de șofran și lămâie de la un fel de mâncare bun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 172 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 95 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șofran și Risotto de lămâie conservat, Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, și Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa, condimentați și gătiți ușor până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orezul și șofranul, amestecați bine pentru a acoperi orezul și lăsați să sfârâie puțin. Lăsați ceapa să se coloreze ușor, adăugați vinul și un vârf bun de sare și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte, amestecați și reglați focul pentru a menține un foc rapid. Se amestecă frecvent, deoarece orezul absoarbe lichidul. Când vedeți mici doline pe suprafața orezului, este timpul să adăugați mai mult bulion. Faceți acest lucru la fiecare 5 minute, amestecând 1/2 cană de bulion de pui de fiecare dată. Timpul total de gătit ar trebui să fie de aproximativ 20 de minute, iar boabele de orez ar trebui să fie încă puțin al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați coaja și sucul de lămâie și untul. Gustați o lingură pentru a verifica condimentul și reglați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați un strop mai mult bulion dacă risotto pare prea rigid. Se amestecă parmezanul ras și se servește în boluri de supă puțin adânci. Dacă preferați un risotto mai supos, așa cum fac uneori, puneți puțin bulion în plus în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista