Risotto de șofran și lămâie din ' un fel de mâncare bun

Risotto de șofran și lămâie de la un fel de mâncare bun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 172 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 95 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șofran și Risotto de lămâie conservat, Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, și Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, condimentați și gătiți ușor până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și șofranul, amestecați bine pentru a acoperi orezul și lăsați să sfârâie puțin. Lăsați ceapa să se coloreze ușor, adăugați vinul și un vârf bun de sare și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte, amestecați și reglați focul pentru a menține un foc rapid. Se amestecă frecvent, deoarece orezul absoarbe lichidul. Când vedeți mici doline pe suprafața orezului, este timpul să adăugați mai mult bulion. Faceți acest lucru la fiecare 5 minute, amestecând 1/2 cană de bulion de pui de fiecare dată. Timpul total de gătit ar trebui să fie de aproximativ 20 de minute, iar boabele de orez ar trebui să fie încă puțin al dente.
Adăugați coaja și sucul de lămâie și untul. Gustați o lingură pentru a verifica condimentul și reglați dacă este necesar.
Adăugați un strop mai mult bulion dacă risotto pare prea rigid. Se amestecă parmezanul ras și se servește în boluri de supă puțin adânci. Dacă preferați un risotto mai supos, așa cum fac uneori, puneți puțin bulion în plus în fiecare castron.