Rețeta Risotto de șofran cu creveți și fistic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 5,42 USD pe porție. Acest fel principal are 767 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fistic, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați risotto de șofran cu creveți și fistic, Risotto de șofran și creveți, și Midii, scoici și creveți cu Risotto de șofran și gust de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți stocul de pui într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu. Când începe să baloneze, reduceți căldura pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați 1/2 cană de stoc într-un castron mic și amestecați firele de șofran. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți o tigaie la foc mediu și adăugați fisticul decojit. Prăjiți scurt până se încălzește, 15 până la 30 de secunde (urmăriți-le cu atenție, deoarece pot arde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați fisticul și lăsați-l deoparte. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa și sarea. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana cand bucatile de ceapa sunt moi, dar nu rumenite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați orez și gătiți, amestecând des, până când fiecare bucată se transformă din translucid în alb lăptos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați vinul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orezul absoarbe cea mai mare parte a lichidului. Folosind o oală, transferați 1 cană de stoc în oală. Se amestecă ocazional până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită. Repetați procesul până când au fost adăugate cinci căni. Apoi se toarnă bulionul de șofran și se amestecă bine până când acesta a fost absorbit în cea mai mare parte. Dacă orezul este fraged, dar totuși cu o ușoară mușcătură în centru, ați terminat. Dacă are mai multă criză, continuați să adăugați încă 1/2 cană de stoc până când orezul este gata. Risotto-ul ar trebui să fie Cochet, nu prea aglomerat, așa că adăugați bulion suplimentar dacă trebuie să-l subțiați odată ce orezul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se amestecă creveții, untul, jumătate de parmezan și jumătate de fistic. Acoperiți oala și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați-l să se odihnească până când căldura reziduală gătește complet creveții, 2 până la 3 minute. Condimentează cu câteva crăpături de piper negru și, dacă este nevoie, mai multă sare. Se diluează până când risotto-ul este suficient de cochet pentru a forma un strat plat pe o farfurie fără a se aglomera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Serviți în boluri sau farfurii fierbinți cu o stropire suplimentară de brânză și fistic.