Risotto De Vită Măcinată

Risotto De Vită Măcinată
Risotto de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, Plăcintă Cu Carne De Vită, și Kebaburi De Vită Măcinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carne de vită, ceapă, usturoi și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgeți dacă doriți. Se amestecă orezul; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă bulionul; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Se amestecă morcovul. Gatiti neacoperit cu 5 pana la 7 minute mai mult sau pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza. Acoperiți; lăsați să stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista