Risotto De Vinete La Grătar

Risotto De Vinete La Grătar
Risotto de vinete la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Risotto De Orz Cu Vinete Și Roșii, Risotto de orz cu vinete și roșii, și Risotto De Ciuperci La Cuptor Cu Vinete Saut.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Frecați vinetele cu 1/2 lingură de ulei și grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când sunt carbonizate și moi, 20 de minute; lasa sa se raceasca usor. Înjumătățiți vinetele pe lungime și scoateți pulpa într-un blender. Puree până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-o cratiță mare, topiți untul în restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa, șalota, usturoiul și orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul de legume, 1/2 cană odată; se amestecă constant până se absoarbe înainte de a adăuga mai mult. Gatiti pana cand orezul este al dente, 20 de minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Se amestecă piureul de vinete și smântâna și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și ceapa verde. Puneți risotto-ul în boluri, presărați sumac și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista