Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi

Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi
Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 812 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți rață, ceapă, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Varză Ofilită Cu Usturoi Cu Oțet De Vin Roșu, și Rață Cu Prune Uscate În Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță largă, apoi adăugați ceapa, morcovii și țelina. Acoperiți, apoi gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie. Sfat în două treimi din usturoi, prăjiți timp de 1 min, dați focul, apoi adăugați cimbru și orez. Se amestecă câteva minute, apoi se adaugă vinul și se lasă să se reducă la aproape nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă bulionul la foc mediu, oală cu oală, așteptând ca fiecare adăugare să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Păstrați căldura pe mediu prea fierbinte și stocul se va evapora mai degrabă decât să fie absorbit de orez. Când orezul este cremos și pur și simplufierte, scoateți focul, adăugați rața, apoi acoperiți timp de 5 minute pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Topiți untul rămas într-o altă tigaie largă, adăugați ciupercile, apoi prăjiți-le la foc mare timp de aproximativ 3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul rămas, prăjiți încă 1 min, apoi condimentați. Se amestecă ciupercile în risotto, apoi se împrăștie cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista