Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi
Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 812 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți rață, ceapă, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Varză Ofilită Cu Usturoi Cu Oțet De Vin Roșu, și Rață Cu Prune Uscate În Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță largă, apoi adăugați ceapa, morcovii și țelina. Acoperiți, apoi gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie. Sfat în două treimi din usturoi, prăjiți timp de 1 min, dați focul, apoi adăugați cimbru și orez. Se amestecă câteva minute, apoi se adaugă vinul și se lasă să se reducă la aproape nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă bulionul la foc mediu, oală cu oală, așteptând ca fiecare adăugare să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Păstrați căldura pe mediu prea fierbinte și stocul se va evapora mai degrabă decât să fie absorbit de orez. Când orezul este cremos și pur și simplufierte, scoateți focul, adăugați rața, apoi acoperiți timp de 5 minute pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
3
Topiți untul rămas într-o altă tigaie largă, adăugați ciupercile, apoi prăjiți-le la foc mare timp de aproximativ 3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul rămas, prăjiți încă 1 min, apoi condimentați. Se amestecă ciupercile în risotto, apoi se împrăștie cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Risotto în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.