Risotto de sfeclă și Cheddar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Sfeclă, Risotto De Sfeclă Roșie, și Risotto De Sfeclă.
Instrucțiuni
1
Așezați sfecla într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați verdele de sfeclă și pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
3
Într-o cratiță medie, aduceți apa și bulionul de legume la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă sfecla și verdeața de sfeclă și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
Sifonada De Frunze De Kale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați bulionul în cratița mare, câte 1 cană și gătiți la foc moderat, amestecând, până când lichidul este aproape absorbit între adaosuri, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați cheddarul; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand pana cand risotto este cremos si gros, cu 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
9
Serviți în boluri adânci, trecând Parmigiano-Reggiano pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.