Risotto De Pui
Risotto de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 693 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, brânză parmezană, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare, combinați orezul, supa de ciuperci, bulionul de pui, ciupercile, ardeiul gras verde, busuiocul, ceapa, oregano, usturoiul, ardeiul negru măcinat și 1/4 cană de brânză. Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine amestecate.
Turnați acest amestec într-un vas de copt de 9x13 inci.
Așezați puiul deasupra amestecului și acoperiți-l cu folie. Într-un castron mic separat, combinați firimiturile de pâine și brânza rămasă și dați deoparte.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră, scoateți din cuptor, descoperiți și presărați cu amestecul de pesmet rezervat. Reveniți la cuptor și coaceți, neacoperite, încă 20 de minute sau până se rumenesc.