Risotto De Porumb La Grătar

Risotto de porumb la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 548 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez risotto, urechi de porumb de vară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Mini prăjituri Risotto Poblano prăjite cu salsa de porumb la grătar, Risotto de porumb și ovăz, și Risotto de porumb și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Grătați porumbul până se carbonizează ușor pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Scoateți sâmburii din știuleți și rezervați știuleții.
Rupeți știuleții de porumb rezervați în jumătate și așezați-i într-o oală mare cu stocul. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi opriți focul și abrupți știuleții în stoc timp de 30 de minute.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie sotată la foc mediu.
Adăugați fenicul și gătiți până la moale, aproximativ 10 minute.
Scoateți feniculul din tigaie și dați deoparte.
Adăugați încă 2 linguri de unt în tigaie și gătiți boabele de porumb până când sunt moi și catifelate, 10 până la 15 minute. Condimentează porumbul cu sare și piper și lasă-l deoparte.
Treceți stocul de porumb printr-o strecurătoare într-o cratiță și aruncați știuleții. Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când nu mai apare cretă la exterior, 4 până la 5 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe, amestecând frecvent, până se absoarbe, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 1/2 căni din stocul de porumb, amestecând frecvent până când lichidul este absorbit, aproximativ 7 minute.
Adăugați încă 1 1/2 căni de stoc și fierbeți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte și orezul pare pufos, dar este încă ușor ferm. Dacă orezul este încă tare sau masticabil, adăugați stocul rămas, 1 cană la un moment dat și continuați să amestecați până când se atinge coacerea corespunzătoare. Timpul total de gătire trebuie să fie de 20 până la 25 de minute. Este posibil să nu folosiți toate cele 6 căni de stoc, dar orice stoc rămas poate fi refrigerat și folosit pentru un alt fel de mâncare.
Se amestecă sâmburii de fenicul și porumbul rezervat, restul de 2 linguri de unt și Parmigiano-Reggiano. Condimentează cu sare și piper și servește.
Garnisiți cu frunze de fenicul.