Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence

Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence
Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de herbes de provence, stoc bogat de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar, Herbes de Provence, și Herbes de Provence pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu-mic până la cald, reduceți focul la minim și păstrați stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până la cald, dar nu fumați. Gatiti scallions, amestecand, doar pana la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați orezul, amestecând încet și continuu cu o lingură de lemn până când boabele sunt opace și acoperite în ulei, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și turnați vinul. Gatiti si amestecati pana se evapora tot lichidul, aproximativ 3 minute. Nu lăsați orezul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă în aproximativ 1 cană din stocul cald și se amestecă cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 6 minute. Când aproape tot lichidul a dispărut, puneți-l într-un alt stoc de 1/2 cană. Continuați să amestecați și să adăugați stocul, 1/2 cană la un moment dat, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. După ce orezul a absorbit 2 1/2 căni de stoc, gustați-l. Orezul trebuie să fie ferm la mușcătură, dar cremos. Dacă este greu, continuați să adăugați stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când orezul are un gust perfect pentru dvs. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
PolonicPolonic
6
Amestecați porumbul și reduceți focul la foarte mic, astfel încât risotto-ul să nu mai fiarbă. Se amestecă untul, brânza și ierburile. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista