Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence

Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de herbes de provence, stoc bogat de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar, Herbes de Provence, și Herbes de Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu-mic până la cald, reduceți focul la minim și păstrați stocul la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până la cald, dar nu fumați. Gatiti scallions, amestecand, doar pana la translucid, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul, amestecând încet și continuu cu o lingură de lemn până când boabele sunt opace și acoperite în ulei, 1 până la 2 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și turnați vinul. Gatiti si amestecati pana se evapora tot lichidul, aproximativ 3 minute. Nu lăsați orezul să se rumenească.
Se toarnă în aproximativ 1 cană din stocul cald și se amestecă cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 6 minute. Când aproape tot lichidul a dispărut, puneți-l într-un alt stoc de 1/2 cană. Continuați să amestecați și să adăugați stocul, 1/2 cană la un moment dat, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. După ce orezul a absorbit 2 1/2 căni de stoc, gustați-l. Orezul trebuie să fie ferm la mușcătură, dar cremos. Dacă este greu, continuați să adăugați stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când orezul are un gust perfect pentru dvs. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul.)
Amestecați porumbul și reduceți focul la foarte mic, astfel încât risotto-ul să nu mai fiarbă. Se amestecă untul, brânza și ierburile. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.