Risotto de porcini și Chanterelle

Risotto de porcini și Chanterelle
Risotto de porcini și Chanterelle ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $14.53 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1060 calorii, 47G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de tulpini de țelină, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul liber, puteți urma acest fel principal cu Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, Risotto De Ciuperci Chanterelle, și Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare, cu fund greu, pe o flacără medie-mică.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de unt și topiți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
3
Adăugați șalotă și gătiți timp de 2 minute, sau până când devin translucide, apoi aruncați ciupercile, cimbru și frunza de dafin în tigaie. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile si-au eliberat umezeala si incep sa devina maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă 1 cană de vin în tigaie și se aduce lichidul la foc mic, permițând vinului să se evapore. Continuați să gătiți până când ciupercile sunt uscate, aproximativ 5 până la 7 minute. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
CiuperciCiuperci
Sare De MareSare De Mare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți flacăra la minim și adăugați untul și uleiul rămas în tigaie și topiți. Se amestecă orezul și se acoperă cu uleiul până când boabele sunt strălucitoare, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă restul de 1 cană de vin alb și se lasă să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
8
Adăugați bulionul de pui, câte 1 lingură, permițând orezului să absoarbă lichidul. Nu adăugați prea repede pentru a preveni explozia miezurilor. Se amestecă peste o flacără blândă până când fiecare ladă de lichid este absorbită. Repetați până când cea mai mare parte a bulionului este încorporată și orezul risotto este al dente, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Îndoiți ciupercile înapoi în orez și condimentați cu sare, piper și pătrunjel. Se amestecă parmezanul și se termină cu felii de trufă albă, dacă este disponibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
OrezOrez
SareSare
10
Serviți imediat.
11
Puneți puiul, legumele și măruntaiele într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch (aproximativ 3 litri); prea multă apă va face gustul bulionului slab. Aruncați ierburile și boabele de piper și lăsați-le să fiarbă încet. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 1 oră, neacoperit, până când puiul este gata. Pe măsură ce stocul se gătește, îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață; adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a menține puiul acoperit în timp ce fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Pui întregPui întreg
StocStoc
IerburiIerburi
ApăApă
13
Scoateți cu grijă puiul pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și oasele; tăiați manual carnea într-un recipient de depozitare și rezervați pentru supe și salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Se strecoară bulionul într-o altă oală printr-o sită fină sau o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză pentru a îndepărta excesul de grăsime și solidele vegetale. Folosiți stocul imediat sau, dacă intenționați să îl depozitați, așezați vasul într-o chiuvetă plină cu apă cu gheață și amestecați pentru a răci stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LegumeLegume
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Transferați într-un recipient de depozitare, acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână sau congelați până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista