Risotto de paste cu fenicul
Risotto de paste cu fenicul ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 339 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, praz, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Risotto de fenicul și cârnați, Risotto cu fenicul și mazăre, și Risotto de creveți și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați bulb de fenicul, praz și semințe de fenicul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă sarea. Acoperiți și gătiți 12 minute sau până când feniculul este fraged, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Combinați bulionul și vinul; aduceți la foc mic într-o cratiță mare (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic (amestecul va arăta coagulat).
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie de saut la foc mediu.
Adăugați orzo în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent amestecul până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 17 minute în total). Se amestecă amestecul de praz; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza, frunzele de fenicul și piperul.