Risotto de ovăz cu conopidă prăjită

Risotto de ovăz cu conopidă prăjită
Risotto de ovăz cu conopidă prăjită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 499 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conopida, untul, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Conopidă Prăjită, Risotto Cu Conopidă Violetă Prăjită, și Risotto de conopidă prăjită cu ulei de trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați conopida în bucăți de 1/2 inci și aruncați cu 2 linguri de ulei, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Răspândiți pe o foaie de copt și prăjiți până la aur, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Combinați bulionul și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o oală medie și grea la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați usturoiul, ceapa, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă ovăzul și vinul și se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
OvăzOvăz
SareSare
VinVin
7
Se amestecă bulionul care fierbe 1 cană odată, adăugând mai mult după ce jumătate din lichid s-a evaporat. Continuați să amestecați până când ovăzul este fraged, 35 până la 40 de minute. Folosiți tot bulionul. Se amestecă untul, brânza și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
BrânzăBrânză
BulionBulion
OvăzOvăz
8
Se servește imediat, acoperit cu conopida prăjită și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista