Risotto De Orz Pentru Piața Fermierilor

Risotto De Orz Pentru Piața Fermierilor
Risotto de orz de pe piața fermierilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 356 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați porumb, bulion de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Risotto De Orz Pentru Piața Fermierilor, Risotto Cu Piața Fermierilor Flori Proaspete De Dovlecei Și Zucc Pentru Copii, și Risotto de piață pentru fermieri cu ceapă de primăvară, mazăre proaspătă și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras, ciupercile si porumbul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați orz, amestecând aproximativ 1 minut pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
Se amestecă vinul și 1/2 cană din bulionul de legume. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand lichidul este aproape absorbit. Repetați cu stocul rămas și 3 căni de apă, adăugând 1/2 până la 3/4 cană de stoc sau apă la un moment dat și amestecând frecvent, până la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă roșiile, 1/3 cană de brânză, busuiocul și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se presară cu 1/3 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista