Risotto de orz cu șuncă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de vin, ciuperci nasture, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Risotto de orz cu ciuperci și spanac, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați semințele de orz și fenicul (dacă utilizați), 1/4 linguriță sare și piper după gust și gătiți, amestecând, până când orzul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați ciupercile, rozmarinul și vinul și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt moi și vinul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți focul la mediu mic și gătiți până când orzul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, 8 până la 10 minute. Se amestecă șunca, parmezanul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Mustar Preparat, Optional
5
Per porție: Calorii 498; grăsimi 16 g (saturate 9 g); Colesterol 62 mg; sodiu 565 mg; Carbohidrați 64 g; Fibre 13 g; proteine 18 g