Risotto de orz cu șuncă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de vin, ciuperci nasture, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Risotto de orz cu ciuperci și spanac, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați semințele de orz și fenicul (dacă utilizați), 1/4 linguriță sare și piper după gust și gătiți, amestecând, până când orzul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Orz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați ciupercile, rozmarinul și vinul și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt moi și vinul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți focul la mediu mic și gătiți până când orzul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, 8 până la 10 minute. Se amestecă șunca, parmezanul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Orz
Mustar Preparat, Optional
5
Per porție: Calorii 498; grăsimi 16 g (saturate 9 g); Colesterol 62 mg; sodiu 565 mg; Carbohidrați 64 g; Fibre 13 g; proteine 18 g