Risotto de orz cu ciuperci usturoi

Risotto de orz cu ciuperci usturoi
Rețeta Risotto de orz cu ciuperci usturoi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.31 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi, Risotto de orz cu șuncă și ciuperci, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați ciupercile și cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați orzul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
5
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 1 cană din amestecul fierbinte de bulion de vită în orz și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până aproape absorbit. Continuați să adăugați bulionul fierbinte, câte 1 cană și amestecând frecvent, până când orzul este al dente, aproximativ 35 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
OrzOrz
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se ornează cu arpagic și așchii de brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista