Risotto de orz cu ciuperci usturoi
Rețeta Risotto de orz cu ciuperci usturoi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.31 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de vin roșu cu ciuperci de rață și usturoi, Risotto de orz cu șuncă și ciuperci, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și cimbru și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați orzul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană din amestecul fierbinte de bulion de vită în orz și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până aproape absorbit. Continuați să adăugați bulionul fierbinte, câte 1 cană și amestecând frecvent, până când orzul este al dente, aproximativ 35 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Se ornează cu arpagic și așchii de brânză și se servește.