Risotto De Orez Brun-Ciuperci

Risotto De Orez Brun-Ciuperci
Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto de orez brun cu ciuperci ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție conține 414 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, șalotă, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Risotto de orez brun cu ciuperci și parmezan, 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent Risotto de ciuperci de orez brun fără amestec, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și adăugați 1 linguriță de sare. Se amestecă orezul; reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute (orezul nu se va face).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Pune deoparte.
3
Așezați porcini într-un castron mediu; adăugați 3 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Se scurge printr-o sită peste un castron; rezervați lichid. Taie porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ciuperci proaspete feliate; saut timp de 8 minute sau până când umezeala se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă porcini rezervați, fasole verde, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; gatiti timp de 2 minute sau pana cand fasolea verde este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Piper NegruPiper Negru
Fasole VerdeFasole Verde
SareSare
8
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mare; Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați eșalotă, și saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
11
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Se amestecă vinul; gatiti 2 minute sau pana cand vinul se evapora, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
OrezOrez
SareSare
VinVin
12
Adăugați 1/2 cană de lichid de ciuperci rezervat la amestecul de orez; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu. Se amestecă lichidul de ciuperci rămas, câte 1/2 cană, amestecând constant până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total). Se amestecă amestecul de ciuperci, Parmigiano-Reggiano și pătrunjel; se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
OrezOrez
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista