Risotto de miel și anghinare Portofino
Risotto de miel și anghinare Portofino este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 632 calorii. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză asiago, miel fript și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Creveți Portofino, Risotto De Anghinare, și Risotto De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa sau șalota și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Se toarnă orezul și se amestecă bine pentru a acoperi, aproximativ 1 minut.
Apoi, turnați vinul și lăsați-l să se absoarbă de orez, aproximativ 2 până la 3 minute. Apoi, amestecați bulionul câte 1/2 cană, așteptând până când orezul absoarbe fiecare 1/2 cană înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Repetați acest lucru până când ați folosit toate, cu excepția a 1/4 cană de bulion, rezervând acest lucru pentru mai târziu.
După aproximativ 20 de minute, orezul ar trebui să fie fraged, dar ferm. Opriți căldura. Se amestecă restul de 1/4 cană de bulion, brânza, mielul rămas, usturoiul și inimile de anghinare. Se amestecă bine pentru a se combina cu orezul și se servește pe farfurii calde.