Risotto de mazăre dulce cu bulion de porumb

Risotto de mazăre dulce cu bulion de porumb
Risotto de mazăre dulce cu bulion de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 314 calorii. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Porumb Dulce, Risotto De Porumb Dulce, și Risotto De Porumb Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti bulionul de porumb, combinați 2 1/2 căni de apă și 2 căni de boabe de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când porumbul este fraged. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați amestecul de porumb în blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de porumb printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
3
Pentru a pregăti risotto, aduceți bulionul de legume la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți); păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
7
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Adăugați mazăre, 1 cană de boabe de porumb, fenicul, 2 linguri de brânză și cimbru, amestecând până se omogenizează și se încălzește. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
CimbruCimbru
MazăreMazăre
9
Combinați oțetul, uleiul, zahărul, 1/4 linguriță de sare și usturoiul într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Așezați aproximativ 1/3 cană de bulion de porumb în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 1/2 căni risotto; stropiți cu 1 linguriță de vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
BulionBulion
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de brânză, 1/2 linguriță de pătrunjel și 1/2 linguriță de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista