Risotto De Homar Spinos

Spiny homar Risotto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 576 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de homari spinoși, vin, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Homar Spinos Din California La Grătar, Homar de Pacific spinos la grătar, și Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar).
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert cu 1/2 ceapă, 1/2 morcov și 1 frunză de dafin. Pregătiți baie de gheață. Împingeți fiecare homar în apă clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți și scufundați în apă cu gheață 1 minut.
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit cald pe aragaz.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline și ceapa și pasta de roșii la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați orez și, amestecând constant, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin alb, apoi homar gătit polonic lichid de polonic până când orezul este acoperit. Întoarceți căldura la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute.
Scoateți homarul din coajă, tocați carnea în bucăți de 1 inch și aruncați în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar încă al dente. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și amestecă untul și pătrunjelul.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Brocard Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Brocard Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Brocard Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
Din punct de vedere aromatic, vinul este plin de arome mixte de citrice, cum ar fi coaja de lămâie, precum și coaja de tei, împreună cu o notă piperată. Pe cerul gurii, vinul este precis cu aciditatea sa, împreună cu doar sub piersici coapte și o notă respira de cremozitate de la contactul cu drojdie.