Risotto de grădină
Garden Risotto necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,95 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 296 de calorii, 12 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați orez arborio, mazăre, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 87%. Rețete similare sunt risotto de grădină, risotto de grădină și risotto de grădină de legume.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc moderat și gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți, amestecând constant, până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Se adauga 3/4 cana de bulion fierbinte, sarea si cateva felii de piper proaspat si se fierbe, amestecand continuu, pana se absoarbe bulionul. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion fierbinte, aproximativ 3/4 de cană o dată, amestecând constant și lăsând bulionul să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este aproape fraged și cu aspect cremos, aproximativ 18 minute.
Adăugați spanacul și mazărea și gătiți până se ofilește spanacul.
Adăugați sparanghelul și gătiți doar până când legumele sunt fierbinți. Se adauga parmezanul si mai mult bulion daca risottoul pare prea gros.
Serviți în farfurii de ciorbă.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.