Risotto de fenicul și lămâie este o garnitură care servește 2. O porție conține 498 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, vin, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 356 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Risotto Cu Lămâie Și Fenicul, somon cu fenicul și risotto de lămâie, și Risotto De Fenicul Caramelizat.
Instrucțiuni
1
Se toacă orice frunze de fenicul cu frunze verzi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați blatul de fenicul asemănător tulpinii, îndepărtați straturile exterioare și tocați-le bine pe ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie și gătiți ceapa, usturoiul și feniculul tocat până se înmoaie, dar nu sunt colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați orezul și amestecați timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se toarnă peste cea mai mare parte a vinului și se fierbe până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 500 ml de stoc fierbinte, câte o lingură la un moment dat, amestecând între fiecare adăugare până când este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Între timp, feliați feniculul rămas și prăjiți-l în buton de unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Adăugați stocul rămas și vinul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Când orezul este gătit, amestecați coaja, parmezanul și unele condimente. Scoateți focul și lăsați-l deoparte, acoperit, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se servește în boluri, acoperite cu frunze de fenicul și fenicul fiert, amestecând creveții dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.