Risotto de fenicul și cârnați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de fenicul și cârnați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulb de fenicul, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto de fenicul și cârnați, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Carnati Si Fenicul Carpa De Fenicul 4.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați cârnații și gătiți la foc mare, rupând carnea cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, cu aproximativ 8 minute mai mult. Acoperiți și păstrați cald.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la foc mic; păstrați cald.
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, timp de 1 minut amestecând constant pentru a-l acoperi bine cu grăsimea. Zdrobiți șofranul în vin și adăugați-l la orez. Gatiti, amestecand pana cand vinul este absorbit.
Adăugați 1 cană din bulionul cald și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Condimentează risotto-ul cu sare și piper. Se amestecă cârnații și feniculul împreună cu brânza, untul și pătrunjelul.