Risotto de fenicul și cârnați

Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto de fenicul și cârnați ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 657 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână fire de șofran, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de fenicul și cârnați, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Carnati Si Fenicul Carpa De Fenicul 4.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați cârnații și gătiți la foc mare, rupând carnea cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, cu aproximativ 8 minute mai mult. Acoperiți și păstrați cald.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la foc mic; păstrați cald.
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, timp de 1 minut amestecând constant pentru a-l acoperi bine cu grăsimea. Zdrobiți șofranul în vin și adăugați-l la orez. Gatiti, amestecand pana cand vinul este absorbit.
Adăugați 1 cană din bulionul cald și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Condimentează risotto-ul cu sare și piper. Se amestecă cârnații și feniculul împreună cu brânza, untul și pătrunjelul.