Risotto de fasole Fava cu Mozzarella proaspătă și Prosciutto

Risotto de fasole Fava cu Mozzarella proaspătă și Prosciutto
Risotto de fasole Fava cu Mozzarellan proaspăt și Prosciutto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 357 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, rucola, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de salvie cu Mozzarellan proaspăt și Prosciutto, Crochete Risotto cu Mozzarella și Prosciutto, și Un joc cu mâncare sau un Fava Bean Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
3
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Aranjați prosciutto într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți la 400 timp de 7 minute sau până când sunt crocante. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți); păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați prazul și usturoiul; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
9
Adăugați orez și cimbru; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
OrezOrez
10
Adăugați vin alb; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
11
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă fasolea, sarea și piperul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
SareSare
12
Se ia de pe foc; se amestecă rucola și brânza. Sus cu prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
RucolaRucola
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista