Rețeta de eglefin afumat și Risotto de mărar ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de eglefin nevopsit, pătrunjel cu frunze plate, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Risotto de eglefin afumat și praz, Eglefin afumat cu lămâie și linte de mărar, și Rarebit de eglefin afumat.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.