Risotto de dovlecei și șofran

Risotto de dovlecei și șofran
Risotto de dovlecei și șofran este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. Un amestec de parmezan, dovlecei de nucă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran cu dovleac, Risotto de șofran cu dovleac, și Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Puneți bulionul într-o cratiță medie la foc mic și păstrați-l la foc mic. Dacă utilizați ciuperci uscate, așezați ciupercile și cele 2 litri de apă într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 15 minute. Se strecoară bulionul de ciuperci printr-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste o altă cratiță medie, lăsând orice sediment în urmă și se păstrează la foc mic la foc mic. (Fie salvați ciupercile rehidratate pentru o altă utilizare, fie tocați-le, condimentați-le cu sare și adăugați-le la risotto la jumătatea gătitului.) Într-o oală mare largă sau cuptor olandez, încălziți uleiul măsurat la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați ceapa, dovleceii și câte un vârf mare de sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când boabele încep să crape, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă vinul și șofranul și se lasă să fiarbă, amestecând des, până când tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se toarnă o lingură de bulion fierbinte peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Lăsați să fiarbă, amestecând continuu, până când orezul absoarbe lichidul. Continuați să adăugați bulion, amestecând și lăsându-l să se absoarbă, până când orezul este al dente, aproximativ 20 până la 30 de minute (este posibil să nu consumați tot bulionul). Gustați în timp ce mergeți pentru coacere, condimentând cu sare și piper, după cum este necesar.Când orezul este gata, scoateți-l de pe foc și amestecați parmezanul măsurat și pătrunjelul. Gustați și condimentați cu mai multă sare, piper și parmezan, după cum este necesar. Chiar înainte de servire, slăbiți risotto-ul la consistența dorită cu puțin mai mult bulion sau apă fierbinte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista