Risotto de dovlecei și șofran este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. Un amestec de parmezan, dovlecei de nucă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran cu dovleac, Risotto de șofran cu dovleac, și Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
4
Puneți bulionul într-o cratiță medie la foc mic și păstrați-l la foc mic. Dacă utilizați ciuperci uscate, așezați ciupercile și cele 2 litri de apă într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 15 minute. Se strecoară bulionul de ciuperci printr-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste o altă cratiță medie, lăsând orice sediment în urmă și se păstrează la foc mic la foc mic. (Fie salvați ciupercile rehidratate pentru o altă utilizare, fie tocați-le, condimentați-le cu sare și adăugați-le la risotto la jumătatea gătitului.) Într-o oală mare largă sau cuptor olandez, încălziți uleiul măsurat la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ceapa, dovleceii și câte un vârf mare de sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când boabele încep să crape, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă vinul și șofranul și se lasă să fiarbă, amestecând des, până când tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se toarnă o lingură de bulion fierbinte peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Lăsați să fiarbă, amestecând continuu, până când orezul absoarbe lichidul. Continuați să adăugați bulion, amestecând și lăsându-l să se absoarbă, până când orezul este al dente, aproximativ 20 până la 30 de minute (este posibil să nu consumați tot bulionul). Gustați în timp ce mergeți pentru coacere, condimentând cu sare și piper, după cum este necesar.Când orezul este gata, scoateți-l de pe foc și amestecați parmezanul măsurat și pătrunjelul. Gustați și condimentați cu mai multă sare, piper și parmezan, după cum este necesar. Chiar înainte de servire, slăbiți risotto-ul la consistența dorită cu puțin mai mult bulion sau apă fierbinte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.