Risotto de dovlecei și șofran

Risotto de dovlecei și șofran
Risotto de dovlecei și șofran este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. Un amestec de parmezan, dovlecei de nucă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran cu dovleac, Risotto de șofran cu dovleac, și Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Puneți bulionul într-o cratiță medie la foc mic și păstrați-l la foc mic. Dacă utilizați ciuperci uscate, așezați ciupercile și cele 2 litri de apă într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 15 minute. Se strecoară bulionul de ciuperci printr-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste o altă cratiță medie, lăsând orice sediment în urmă și se păstrează la foc mic la foc mic. (Fie salvați ciupercile rehidratate pentru o altă utilizare, fie tocați-le, condimentați-le cu sare și adăugați-le la risotto la jumătatea gătitului.) Într-o oală mare largă sau cuptor olandez, încălziți uleiul măsurat la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ceapa, dovleceii și câte un vârf mare de sare și piper și gătiți, amestecând des, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când boabele încep să crape, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă vinul și șofranul și se lasă să fiarbă, amestecând des, până când tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se toarnă o lingură de bulion fierbinte peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Lăsați să fiarbă, amestecând continuu, până când orezul absoarbe lichidul. Continuați să adăugați bulion, amestecând și lăsându-l să se absoarbă, până când orezul este al dente, aproximativ 20 până la 30 de minute (este posibil să nu consumați tot bulionul). Gustați în timp ce mergeți pentru coacere, condimentând cu sare și piper, după cum este necesar.Când orezul este gata, scoateți-l de pe foc și amestecați parmezanul măsurat și pătrunjelul. Gustați și condimentați cu mai multă sare, piper și parmezan, după cum este necesar. Chiar înainte de servire, slăbiți risotto-ul la consistența dorită cu puțin mai mult bulion sau apă fierbinte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista