Risotto de dovlecei și usturoi prăjit
Reteta Squash și risotto prăjit-usturoi este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 254 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână apă, salvie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei, Risotto de dovlecei prăjiți cu Wensleydale, și Risotto De Dovleac Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Cu un cuțit de bucătar, tăiați deasupra 1/4 inch de capete de usturoi; așezați pe o foaie de 4 x 4 inci de folie de aluminiu.
Stropiți cu ulei și fixați marginile foliei în jurul capetelor; așezați pe foaia de copt cu dovlecei.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Mișto. Scoateți dovlecelul din coajă, transferați-l în castron, adăugați usturoi; mash împreună cu furculița. Pune deoparte.
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță mare. Păstrați cald la foc mic.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, până când este fierbinte. Topiți untul în tigaie.
Adăugați ceapa; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă vinul și 1/2 cană de amestec de bulion; gătiți până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană odată, amestecând continuu până când fiecare porție este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute sau până când tot bulionul a fost absorbit și orezul este fraged). Se amestecă amestecul de dovlecei, brânză, salvie, piper și sare.