Risotto De Dovlecei Cu Butternut
Butternut Squash Risotto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Mergeți la magazin și ridicați squash butternut, ulei de măsline, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Dovlecei Cu Butternut, Risotto De Dovlecei Cu Butternut, și Risotto De Dovlecei Cu Butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați dovlecelul. Gatiti pana cand se inmoaie, 57 de minute.
Adăugați sare de mare, piper și salvie. Puneți deoparte până când sunteți gata să terminați risotto-ul. Aduceți 5 căni de bulion la fiert într-o cratiță; reduceți la foc mic. Salvați restul de 2 căni.
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o tigaie grea de 45 de litri la foc mediu.
Adăugați ceapa; se sotează aproximativ 2 minute sau până la translucid.
Adăugați orez în amestec și amestecați până când toate boabele sunt acoperite.
Pasul folosind o ladă, începeți să adăugați bulion fierbinte 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Permiteți ca fiecare adăugare să fie complet absorbită înainte de a adăuga mai multe. Acest lucru va dura aproximativ 2025 de minute. Orezul va fi ușor al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune departe de căldura directă până se termină.
Pas cu aproximativ 5 minute înainte de servire, aduceți restul de 2 căni de bulion la foc mic. Squash cald pe aragaz.
Se încălzește amestecul de orez la foc mediu. Începeți imediat să adăugați bulion fierbinte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când este moale și destul de slăbit. Cea mai mare parte a bulionului ar fi trebuit să se evapore, dar nu ar trebui să fie uscată (este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 2 căni). Orezul trebuie să fie moale, nu moale. Dacă este prea uscat, adăugați un bulion puțin mai fierbinte. Se amestecă dovlecelul; gust pentru condimente.
Serviți în boluri puțin adânci.
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Garnisiți cu mai mult salvie, dacă doriți, și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.