Risotto De Dovlecei Cu Butternut

Risotto De Dovlecei Cu Butternut
Reteta Butternut Squash Risotto este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare sunt Risotto De Dovlecei Cu Butternut, Risotto De Dovlecei Cu Butternut, și Risotto De Dovlecei Cu Butternut.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti dovlecelul cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper, amestecand ocazional, pana cand este auriu in pete (8-10 minute). Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/2 cană amestec de bulion în tigaie, reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged și bulionul se evaporă (încă 8 până la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Între timp, într-o oală grea de 4 litri la foc mediu, gătiți ceapa în restul de 1 1/2 linguri ulei cu restul de 1/2 linguriță sare, amestecând, până se înmoaie (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați orez și aruncați pentru a acoperi cu ulei; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe aproape complet (încă 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se amestecă 1/2 cană de bulion fierbinte în orez și se gătește la foc mic puternic, amestecând frecvent, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga mai mult, până când orezul are un aspect cremos, dar încă al dente (aproximativ 20 de minute în total); amestecul ar trebui să fie consistența supei groase. (Poate exista bulion rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Se amestecă untul, brânza și dovleceii rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista