Risotto De Dovlecei Cu Butternut

Risotto De Dovlecei Cu Butternut
Reteta Butternut Squash Risotto este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare sunt Risotto De Dovlecei Cu Butternut, Risotto De Dovlecei Cu Butternut, și Risotto De Dovlecei Cu Butternut.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti dovlecelul cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper, amestecand ocazional, pana cand este auriu in pete (8-10 minute). Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1/2 cană amestec de bulion în tigaie, reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged și bulionul se evaporă (încă 8 până la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Între timp, într-o oală grea de 4 litri la foc mediu, gătiți ceapa în restul de 1 1/2 linguri ulei cu restul de 1/2 linguriță sare, amestecând, până se înmoaie (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați orez și aruncați pentru a acoperi cu ulei; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe aproape complet (încă 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se amestecă 1/2 cană de bulion fierbinte în orez și se gătește la foc mic puternic, amestecând frecvent, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga mai mult, până când orezul are un aspect cremos, dar încă al dente (aproximativ 20 de minute în total); amestecul ar trebui să fie consistența supei groase. (Poate exista bulion rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
9
Se amestecă untul, brânza și dovleceii rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista