Risotto De Dovleac Cu Prosciutto
Risotto de dovleac cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 197 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână orez arborio, vin, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de dovleac cu țepi de Bourbon cu Prosciutto și brânză de capră, Risotto De Mazăre Dulce Cu Prosciutto, și Risotto cu Mascarpone și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dovleac la abur, acoperit, 15 minute sau până se înmoaie; pus deoparte.
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Înveliți o cratiță mare cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați orez; saut 1 minut.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 18 minute în total). Se amestecă dovleacul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și ingredientele rămase.