Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă
Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, dovleac decojit, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă, Risotto de dovleac cu Pancettan și ulei de salvie, și Risotto De Dovleac Cu Pancettan Și Pecorino.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta într-un castron mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în grăsimea din tigaie.
Adăugați dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adaugă Salvia, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se aromează, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați dovlecelul în bol cu pancetta.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc moderat. Reduceți căldura la minim și mențineți cald.
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt în restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând continuu, până se absoarbe.
Adăugați 1/2 cană din bulionul fierbinte și gătiți, amestecând, până se absoarbe. Continuați să adăugați stocul, aproximativ 1/2 cană la un moment dat și amestecând constant până când este aproape absorbit înainte de a adăuga mai mult. Risotto-ul se face atunci când orezul este doar fraged și lichidul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă restul de 1 lingură de unt și 1/2 cană de parmezan în risotto. Îndoiți ușor dovleceii și pancetta. Puneți risotto-ul în boluri încălzite, presărați parmezan și serviți.