Risotto De Dovleac
Butternut Squash Risotto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 596 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și salvia într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare până când untul începe să se rumenească ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovleceii, ceapa, usturoiul și 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt acoperite uniform. Se amestecă vinul, bulionul și 2 căni de apă.
Adăugați coaja de parmezan, dacă doriți. Blocați capacul în poziție, creșteți căldura la mare și aduceți aragazul la presiune ridicată. Coborâți focul pentru a menține presiunea ridicată și gătiți 3 minute.
Scoateți de pe foc și folosiți supapa de eliberare rapidă pentru a reduce presiunea conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți cu grijă capacul aragazului sub presiune. Aruncați coaja de parmezan, dacă utilizați.
Adăugați gouda tocată și amestecați până când brânza se topește și risotto se îngroașă ușor. Se condimentează cu sare și piper, apoi se amestecă rucola.