Risotto De Dovleac

Risotto De Dovleac
Risotto de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 220 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, dovleacul libby ' s, uleiul de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Încercați Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, vinul și bulionul într-o ceașcă mare de măsurare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, timp de 4 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă orezul; gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute. Se amestecă dovleacul și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se amestecă 1 cană amestec de bulion. Reduceți căldura la mediu; continuați să adăugați amestec de bulion, câte 1 cană pe rând, permițând absorbția fiecărui adaos înainte de a adăuga mai mult bulion. Orezul trebuie să fie fraged, dar ferm la mușcătură, iar amestecul trebuie să fie cremos. Acest lucru ar trebui să dureze 20 până la 25 de minute. Se amestecă brânza și untul până se topește. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista