Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de dovlecei de nucă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Un amestec de ceapă, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Pas
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați dovleceii. Gatiti pana se inmoaie, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați sare de mare, piper și salvie. Puneți deoparte până când este gata să terminați risotto-ul. Aduceți 5 căni de bulion la fiert într-o cratiță; se reduce la foc mic. Salvați restul de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Piper
Bulion
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Pas
5
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o tigaie grea de 45 de litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa; saut timp de aproximativ 2 minute, sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați orez în amestec și amestecați până când toate boabele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
8
Pasul folosind o oală de turnare, începe adăugarea de fierbere bulion 1/2 cana la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați fiecare adăugare să fie complet absorbită înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru va dura aproximativ 2025 de minute. Orezul va fi ușor al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune departe de focul direct până când este gata de terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
9
Pasul cu aproximativ 5 minute înainte de servire, aduceți restul de 2 căni de bulion la foc mic. Squash cald pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
10
Încălziți amestecul de orez la foc mediu. Începeți imediat să adăugați bulion fierbinte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când este moale și destul de slăbit. Cea mai mare parte a bulionului ar fi trebuit să se evapore, dar nu ar trebui să fie uscat (este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 2 căni). Orezul trebuie să fie moale, nu moale. Dacă este prea uscat, adăugați un pic mai mult bulion fierbinte. Se amestecă dovleceii; gust pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Suc De Fructe
Bulion
Orez
11
Serviți în boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
13
Garnisiți cu mai multă salvie, dacă doriți, și serviți imediat.