Risotto De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de dovlecei de nucă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Un amestec de ceapă, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați dovleceii. Gatiti pana se inmoaie, 57 de minute.
Adăugați sare de mare, piper și salvie. Puneți deoparte până când este gata să terminați risotto-ul. Aduceți 5 căni de bulion la fiert într-o cratiță; se reduce la foc mic. Salvați restul de 2 căni.
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o tigaie grea de 45 de litri la foc mediu.
Adăugați ceapa; saut timp de aproximativ 2 minute, sau până la translucid.
Adăugați orez în amestec și amestecați până când toate boabele sunt acoperite.
Pasul folosind o oală de turnare, începe adăugarea de fierbere bulion 1/2 cana la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați fiecare adăugare să fie complet absorbită înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru va dura aproximativ 2025 de minute. Orezul va fi ușor al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune departe de focul direct până când este gata de terminat.
Pasul cu aproximativ 5 minute înainte de servire, aduceți restul de 2 căni de bulion la foc mic. Squash cald pe aragaz.
Încălziți amestecul de orez la foc mediu. Începeți imediat să adăugați bulion fierbinte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când este moale și destul de slăbit. Cea mai mare parte a bulionului ar fi trebuit să se evapore, dar nu ar trebui să fie uscat (este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 2 căni). Orezul trebuie să fie moale, nu moale. Dacă este prea uscat, adăugați un pic mai mult bulion fierbinte. Se amestecă dovleceii; gust pentru condimentare.
Serviți în boluri puțin adânci.
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Garnisiți cu mai multă salvie, dacă doriți, și serviți imediat.