Risotto de creveți și fenicul

Creveți Rețetă și Risotto fenicul este gata în aproximativ 1 oră și 14 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 375 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulb de fenicul, căței de usturoi, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de creveți și fenicul, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto De Fenicul Caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați bulbul de fenicul, șalotii și usturoiul și sotati 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați orez și gătiți 2 minute, amestecând constant.
Adăugați vin și gătiți până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant; gătiți până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total).
Amestecați creveții, frunzele de fenicul, coaja de lămâie și piperul; gătiți 8 minute sau până când se termină creveții, amestecând ocazional. Se amestecă 1/4 cană parmezan. Puneți risotto în boluri; se presară cu parmezan rămas.