Risotto de creveți cu Pinot Grigio, Radicchio și mazăre

Risotto de creveți cu Pinot Grigio, Radicchio și mazăre
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Risotto de creveți cu Pinot Grigio, Radicchio și mazăre ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 407 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți orez arborio, piper, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pere De Pinot Grigio, Rum Runner cu Pinot Grigio Splash, și Pui Pinot Grigio cu glazură de citrice cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente în cuptorul olandez la foc mediu. Se aduce la foc mic și se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Încălziți 1 lingură de unt și ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; se adaugă șalotă și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați vin și gătiți până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați 1/2 cană bulion cald; gatiti, amestecand constant, pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. Se amestecă mazărea și creveții; gatiti, amestecand constant, 4 minute. Se amestecă radicchio; gătiți 1 minut sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Scoateți din căldură.
8
Adăugați restul de 1 lingură de unt, brânză și piper, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista