Risotto De Creveți Cu Nucă De Cocos

Risotto De Creveți Cu Nucă De Cocos
Risotto de creveți de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lapte de cocos, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de creveți Chili și nucă de cocos, Risotto picant de nucă de cocos cu creveți de var, și Risotto Bok Choy cu lapte de cocos și creveți prăjiți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista