Risotto De Creveți

Risotto De Creveți
Risotto de creveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 40 minute. 143 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec dintre cei mai mici creveți roz pe care îi puteți găsi, vin, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto De Creveți Și Mazăre, și Risotto de creveți și mazăre.

Instrucțiuni

1
Adăugați sucul de scoică la 4 căni de apă într-o oală, încălziți până la abur. Nu lăsați să fiarbă. 2 în oală separată (cu fund gros), încălziți 2 linguri de unt la foc mediu și sotati șalotele tocate timp de 2-3 minute, până când sunt translucide.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați orezul în oală. Se prăjește orezul timp de 2-3 minute, până când toate boabele sunt bine acoperite cu unt și încep să se prăjească. 4 creșteți focul la mare și adăugați vinul alb. Cu o lingură de lemn, amestecați puternic orezul. Odată ce vinul fierbe,reduceți focul până când vinul fierbe ușor. Se amestecă aproape constant. Faceți acest lucru pentru a agita orezul, care își eliberează amidonul și creează sosul cremos pe care îl doriți într-un risotto. 5 când vinul este aproape gătit, în niciun caz nu trebuie să lăsați orezul să sfârâie pe fundul oalei să toarne două oale din amestecul fierbinte de bulion de scoică-apă. Se amestecă bine pentru a se combina și se adaugă un vârf sănătos de sare. 6 amestecând aproape constant, lăsați acest lichid să se reducă până aproape că a dispărut, apoi adăugați o altă oală de bulion. Continuați acest lucru până când sosul acoperă spatele unei linguri. Gustă lingura și vezi dacă risotto are nevoie de sare. Dacă da, adăugați un mic vârf. Acest orez risotto ar trebui să aibă nevoie de aproximativ 4-5 căni de lichid total (inclusiv vinul) pentru a se uni, așa că începeți să gustați orezul la a 3-a cană. Dacă este aproape acolo ferm în centru, dar translucid la exterior și complet înconjurat cu un sos cremos, adăugați încă o cană de bulion, amestecați bine și gustați încă o dată pentru sare. (Dacă nu, aveți orez vechi și veți avea nevoie pentru a merge mai mult de o ceașcă și lăsați-l să gătească departe.) 7 adăugați acum creveții, pătrunjelul și lingura rămasă de unt. Amestecați constant până când această ultimă cană de bulion a dispărut aproximativ jumătate: amintiți-vă că doriți ca acest risotto să fie slăbit și cremos. Chiar înainte de a servi, adăugați coaja de lămâie și serviți imediat. Cel mai bine servit cu boluri și linguri, mai degrabă decât farfurii și furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista