Risotto de conopidă cu Brie și migdale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, bulion de legume, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brie cu migdale, Brie La Cuptor În Filo Cu Gem Și Migdale, și Brie la cuptor cu miere și migdale feliate.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulion, apă și crenguțe de cimbru la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți untul și 1 lingură de ulei într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi sotati conopida cu 1/4 linguriță sare până când este crocantă-fragedă și maro aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Unt
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se adauga frunzele de cimbru si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie, apoi adăugați orez și gătiți, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin și fierbeți rapid, amestecând, până când vinul a fost absorbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte și fierbeți rapid, amestecând, până când bulionul a fost absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion fierbinte, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și așteptând până când fiecare adăugare a fost absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged și arată cremos, 18 până la 22 de minute. (Va rămâne bulion rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
8
Se amestecă conopida, Brie și sare și piper după gust. Subțire cu o parte din bulionul rămas, dacă se dorește.