Risotto de coniac Ben
Coniacul lui Ben Risotto este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 607 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, ulei de măsline, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui condimentat cu Risotto, cremă de coniac de ciuperci sălbatice și rampe cu toc, Coniac Muștar, și Morcovi cu coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați coniac, aduceți la fierbere și reduceți lichidul la jumătate, 3 până la 4 minute. Coborâți focul la mediu, adăugați smântână și fierbeți 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și dați deoparte. Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de unt cu uleiul într-o cratiță medie adâncă, grea, la foc mediu.
Adăugați șobolani și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul și uleiul.
Adăugați stoc fierbinte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant cu o lingură de lemn. Așteptați până când lichidul este aproape complet absorbit înainte de a adăuga mai mult. Acest proces va dura aproximativ 20 de minute. Orezul trebuie doar gătit și ușor mestecat.
Se amestecă amestecul de ciuperci și brânza. Condimentează, după gust, cu sare și piper și servește garnisit cu pătrunjel.