Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de ciuperci și orz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci De Orz, Risotto De Orz De Ciuperci, și Risotto De Orz De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci porcini; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
2
Scurgeți ciupercile printr-o sită peste un bol, rezervând lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați ciuperci cremini și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
7
Adăugați ciuperci porcini și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
8
Adăugați orz; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
9
Adăugați coniac; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 1 minut), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
10
Se amestecă lichidul de ciuperci rezervat, 1 3/4 căni de apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 55 de minute sau până când lichidul se evaporă și orzul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orz
Bulion
Apă
11
Se ia de pe foc. Radeți 1/4 cană (1 uncie) de brânză; se amestecă brânza rasă și sarea în amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Brânză
Sare
12
Se presara cu patrunjel. Radeți restul de 1 uncie de brânză deasupra.