Risotto de ciuperci și orz

Risotto de ciuperci și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de ciuperci și orz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci De Orz, Risotto De Orz De Ciuperci, și Risotto De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci porcini; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
2
Scurgeți ciupercile printr-o sită peste un bol, rezervând lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați ciuperci cremini și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
7
Adăugați ciuperci porcini și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
8
Adăugați orz; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
9
Adăugați coniac; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 1 minut), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
10
Se amestecă lichidul de ciuperci rezervat, 1 3/4 căni de apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 55 de minute sau până când lichidul se evaporă și orzul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OrzOrz
BulionBulion
ApăApă
11
Se ia de pe foc. Radeți 1/4 cană (1 uncie) de brânză; se amestecă brânza rasă și sarea în amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
BrânzăBrânză
SareSare
12
Se presara cu patrunjel. Radeți restul de 1 uncie de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista