Risotto de ciuperci și legume de primăvară

Risotto de ciuperci și legume de primăvară
Ciuperci și Risotto de legume de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 607 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Este perfect pentru Primăvară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Risotto De Legume De Primăvară, Risotto De Legume De Primăvară, și Risotto De Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sparanghelul chiar sub vârfuri, apoi pe un unghi la intervale de 1/4 inch, aruncând partea lemnoasă din partea de jos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Aduceți apa la foc mic și adăugați 2 lingurițe de sare. Păstrați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sunt crocante si rumenite. Se condimentează cu 1/2 linguriță sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-o cratiță mare, adăugați încă 2 linguri de unt la foc mediu-mare și lăsați să se rumenească ușor până la nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați șalota în oală și gătiți până devine translucidă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați orezul și amestecați astfel încât să fie acoperit cu unt și lucios, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de 2 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați vermutul și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când este absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Adăugați izvoarele de cimbru. Se toarnă aproximativ 1/2 cană din apa care fierbe și se amestecă constant, până când orezul absoarbe din nou lichidul, reglând căldura pentru a menține un foc mic. Continuați să turnați în aproximativ 1/2 cană de apă odată, amestecând între adaosuri și lăsând orezul să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Când orezul a absorbit aproximativ jumătate din apă (aproximativ 10 minute în procesul de gătit), amestecați coaja de lămâie. Continuați să amestecați și să adăugați apă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați sparanghel. Când orezul este fraged, dar al dente, după aproximativ 20 de minute de timp de gătit, nu mai adăugați apă. Bateți energic untul și brânza rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați ciupercile, mazărea și sucul de lămâie și amestecați doar până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Se ia de pe foc.
13
Lăsați risotto să se odihnească aproximativ un minut înainte de servire. Împărțiți în 4 boluri calde, măcinați o cantitate generoasă de piper peste fiecare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista