Risotto De Ciuperci Sălbatice
Risotto de ciuperci sălbatice ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest fel principal are 423 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți ciuperci, unt, vermut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește 2 linguri de unt în mari greiskillet peste căldură medie-mare.
Adăugați 1/4 dinciuperci și se presară cu sare. Saut cca. ciuperci până la licitație și începând cu maro, 3 până la 4 minute.
Transferați ciupercileîn castron mediu. Lucrând în încă 3batch-uri, repetați cu 6 linguri de unt, ciuperci rămase și sare și piper.
Aduceți 7 căni de bulion de pui la foc micîn cratiță medie; păstrați cald. Meltremaining 1 1/2 linguri unt cu ulei de măsline în cratiță mare grele peste mediu-lowheat.
Se adaugă prazul, se presară cu sare și se fierbe până la licitație, 4 până la 5 minute.
Adăugați orez șicrește căldura la mediu. Se amestecă până când marginilede orez începe să arate translucid, 3 până la4 minute.
Adăugați vin alb și vermutși amestecați până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3/4 cană bulion cald de pui;se amestecă până se absoarbe aproape tot bulionul,aproximativ 1 minut. Continuați să adăugați bulion cu 3/4 cești, amestecând până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este gătit pe jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă ciupercile insaut. Continuați să adăugați bulionde 3/4 cești, amestecând până când aproape toți bulionii se absorb înainte de a adăuga mai mult, până când orezuleste fraged, dar încă ferm pentru a mușca și risotto este cremos, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/4 cană parmezan ras, dacă se folosește.
Transferrisotto la castron de servire. Treceți suplimentar
Parmezan alături, dacă se dorește.