Risotto De Ciuperci Sălbatice

Risotto De Ciuperci Sălbatice
Risotto de ciuperci sălbatice ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. Acest fel principal are 423 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți ciuperci, unt, vermut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește 2 linguri de unt în mari greiskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Adăugați 1/4 dinciuperci și se presară cu sare. Saut cca. ciuperci până la licitație și începând cu maro, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Transferați ciupercileîn castron mediu. Lucrând în încă 3batch-uri, repetați cu 6 linguri de unt, ciuperci rămase și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aduceți 7 căni de bulion de pui la foc micîn cratiță medie; păstrați cald. Meltremaining 1 1/2 linguri unt cu ulei de măsline în cratiță mare grele peste mediu-lowheat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se adaugă prazul, se presară cu sare și se fierbe până la licitație, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
SareSare
6
Adăugați orez șicrește căldura la mediu. Se amestecă până când marginilede orez începe să arate translucid, 3 până la4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Adăugați vin alb și vermutși amestecați până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
8
Adăugați 3/4 cană bulion cald de pui;se amestecă până se absoarbe aproape tot bulionul,aproximativ 1 minut. Continuați să adăugați bulion cu 3/4 cești, amestecând până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este gătit pe jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă ciupercile insaut. Continuați să adăugați bulionde 3/4 cești, amestecând până când aproape toți bulionii se absorb înainte de a adăuga mai mult, până când orezuleste fraged, dar încă ferm pentru a mușca și risotto este cremos, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/4 cană parmezan ras, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BulionBulion
CiuperciCiuperci
OrezOrez
9
Transferrisotto la castron de servire. Treceți suplimentar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Parmezan alături, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista